Szakértőink:

Gáspár Mátyás közgazdász, közigazgatási, informatikai szervezetfejlesztő, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem címzetes egyetemi docense. Nevéhez helyi és országos szintű programok és publikációk kapcsolódnak többek között a digitális esélyegyenlőség (IT-mentor), a közösségi hozzáférés országos hálózata (teleházak), a közigazgatási ügyfélszolgálat és ügysegédlet területén.  Legújabb kutatási és fejlesztési területe a közszféra társadalmi felelősségvállalása, az önkormányzatok digitális átalakulása és a közigazgatás szerepe a digitális jövő befogadásában.

Gyarmati Andrea, PhD. szociológus, idősellátási szakértő. Kutatási területei: a szociális ellátórendszer idősödéssel kapcsolatos folyamatainak vizsgálata, önkormányzati szociálpolitika, idősügyi stratégiák készítése, aktív idősödéssel kapcsolatos innovációk gyakorlatba ültetése.

Monostori Judit, demográfus, szociológus, Népesedéstudományi Intézet. Kutatási területei: demográfiai öregedés, diskurzusok a társadalmi öregedésről, idősödés az egyéni életútban, nagyszülőség, generációk közötti kapcsolatok.

Vincze Máté Péter közgazdász, független EU-politikai szakértő. Szakterülete az értékelések, hatásvizsgálatok, statisztikai és gazdasági elemzések. Módszertani eszközöket dolgoz ki és képzést nyújt az értékelési és hatásvizsgálati megközelítések és technikák terén. Nagy tapasztalattal rendelkezik a gazdasági és pénzügyi modellezésben, az ökonometriai elemzésben, a felmérések tervezésében és elemzésében. Projektvezetőként és szakértőként részt vesz uniós szintű értékelésekben, több országra kiterjedő tanulmányokban és hatásvizsgálatokban.

Vitéz Gyöngyvér tanítás-tanulás módszertani szakértő, tanácsadó, ICF minősített vállalati belső vezetői coach – A SkillDict Zrt. vezetőjeként vállalati és egyetemi tudásmenedzsmenttel, képzésmódszertannal és eLearning fejlesztéssel foglalkozik. Fő területe a tanítás-tanulás pszichológiája, a kognitív funkciók fejlesztésének kérdése, módszertanának kutatása. Több, mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a felnőttképzés, egyetemi oktatás és szakképzés területén, a vállalati külső és belső tréningek, azon belül a jelenléti és a digitális oktatás módszertanában.

Új partnereink:

  • Skilldict ZRT
  • KDMFŰ- Közép-Dunamenti Fejlesztési Ügynökség
  • Társadalmi Innováció Nemzeti Labor
  • Civil Centrum Közhasznú Alapítvány
  • Wellosyst Program