2014 - Koncepció

2014-2015 

Hipotézist  igazoló kutatások  Miskolcon  és Székesfehérvár térségében

2015 

Cedrusnet- a Szenior tudáskormányzás. Az Erasmus Közéleti Kommunikációkutató Intézet nemzetközi konferenciája. 2015 május 21. A konferencia a CédrusNet koncepció és a programot előkészítő kutatás néhány elemének első nyilvános ismertetése. Miskolcon, az MTA Miskolci  Bizottságának székházában . A konferencia programfüzete itt letölthető:  Programfüzet letöltése

Az előadásokból:
2016
  • A program rövid prezentációja az MTA  Népességtudományi Intézet és a KSH  konferenciáján.
  • Előadói körút az ország 18 városában.
  • Kecskemét - együttműködési megállapodás a CédrusNet Mintaprogram  megvalósítására .
2017
  • Kecskeméti kutatás a Kísérleti programok megalapozására,
  • Újabb kapcsolatfelvétel V4 országok kutatóival és városvezetőivel
2017
 

Megalakul a CédrusNet Egyesület, a program képviseletére .

2018 

A  CédrusNet - Kecskemét  Mintaprogram indítása


Köszönöm azoknak, akik a CédrusNet program megvalósításában a kezdetekben is bíztak és biztattak, és azoknak, akik szakértelmükkel önzetlenül a legtöbb támogatást nyújtottak:

Köszönöm Dr. Jana Hocevarnak, az amerikai szlovák jogásznak, Dr. Mlinarics Józsefnek az informatikai paradigmaváltások a Nagykoppány Kornélia nemzetközi jogásznak, , Petróczi Ferenc felnőttképzési szakembernek , Pók Andrea szerkesztőnek, Dr. Szabó Tóth Kinga szociológusnak intézetvezetőnek, Dr Talyigás Katalin szociológusnak, idősügyi szakértőnek, Dr. Z. Karvalics László információs társadalom kutatónak.

Külön köszönet a Kecskeméti Mintaprogram képviseletéért, Engertné Jakab Zsuzsanna képviselőnek, és Libor Zoltán önkormányzati főtanácsosnak , költőnek, publicistának.

Sárközy Erika, szociológus, a CédrusNet program fejlesztője, a CésrusNet-Erasmus Intézet vezetője.